“Na ra rrufeja e ramë në dashuri”, Edlira Çepani zbulon historinë e pazakontë të dashurisë!
S'e Kam me Ty • 21:45 29/03/2024
E ftuar në emisionin "S'e Kam me Ty" Edlira Çepani, juriste me profesion dhe aktiviste për të drejtat e njeriut. Aktualisht është Koordinatore Kombëtare e Rrjetit të Grave "Barazi në Vendimmarrje", një rrjet i grave dhe vajzave në politikë dhe vendimmarrje, nga të gjitha partitë politike (50% nga e majta dhe 50% nga e djathta), media, biznesi dhe shoqëria civile. Ajo ka zbuluar në TAR më shumë detaje rreth karrierës së saj... Edlira Çepani Jonida Aliçkolli Lei Kraja
Diola Dosti: “Në BB VIP duhet një banor që…”!
S'e Kam me Ty 19:58 12/04/2024
Diola Dosti zbulon detajet e lidhjes me Erolld Belegun!
S'e Kam me Ty 19:57 12/04/2024
Historia e trishtë që shtyu Diola Dostin drejt nutricionit!
S'e Kam me Ty 19:55 12/04/2024
‘Irini Qirjako’ xheloze për Bora Zemanin!
S'e Kam me Ty 19:54 12/04/2024
“Romeo dhe Heidi në shënjestër”, elegjia e javës dedikuar BB VIP 3!
S'e Kam me Ty 19:53 12/04/2024
Nga xhelozia e ‘Irini Qirjako’ për Bora Zemanin tek intervista e Diola Dostit në “S’e Kam me Ty”!
S'e Kam me Ty 18:35 12/04/2024
Historia frymëzuese e Juxhina Sotiri Gjoni, gruaja presidente për Shqipërinë e NATO-s!
S'e Kam me Ty 23:40 05/04/2024