Gossip

Ndryshimi drastik i Scarlet Black, e reja nga Britania e Madhe shpenzon 36 mijë euro në operacione për të pasur ‘trupin perfekt’!

Scarlet Black nga Britania e Madhe filloi të investojë në trupin e saj në fillim të vitit 2021, kur peshonte deri në 160 kilogramë. Tani ajo ka rënë shumë kilogramë dhe për ta arritur këtë ka shpenzuar 36.000 dollarë. E reja nuk është penduar për këtë, edhe pse ishin paratë e kursimeve për ta blerë shtëpinë e ëndrrave.

Black ka bërë deri në 13 procedura të kirurgjisë plastike, duke përfshirë tri operacione në gjoks, një ngritje braziliane të të pasmeve, liposuksion dhe një heqje lëkure në krahët e saj, në mënyrë që të ketë një ‘trup ëndrrash’.

Jetoni në trupin tuaj më shumë se në shtëpinë tuaj, kështu që unë e shikoj këtë vetëm si një investim.

27-vjeçarja nuk u ndal me operacionet. Pavarësisht gjithçkaje, Scarlet thotë se do ta bënte sërish të njëjtën gjë dhe se jeta e saj pas operacioneve është fantastike. Ajo ka filluar të kursejë sërish për një shtëpi të re dhe planifikon ta blejë atë në vitin 2024 ose 2025.