Aktualitet

Në mal apo në det, ku preferojnë më së shumti shqiptarët t’i kalojnë pushimet verore?

Pushimet verore kanë ardhur dhe disa prej nesh i kanë bërë planet e disa të tjerë janë aktualisht duke u shplodhur në ndonjë vend të Shqipërisë, Europës apo botës. Por, jeni kuriozë të dini se ku preferojnë më së shumti shqiptarët ta kalojnë sezonin veror?

Të pyetur në sondazhin e TAR, të gjithë kanë patur mundësinë të zgjedhin mes pushimeve në mal dhe atyre në det dhe rezultatet kanë qenë kështu:

Në det (76%) dhe në mal (24%)

Ndërkohë, një nga shqetësimet kryesore të sezonit veror është edhe nxirja e trupit. Për ‘të pafatët’, që nuk kanë mundësi për pushime të gjata në bregdet, ju kemi listuar tre ushqimet që do t’ju ndihmojnë të nxiheni më shpejt.

Hoteli është rezervuar dhe ju jeni gati për tu nisur. Çfarë lloj klime duhet të prisni? Po sikur të kaloni nga pishina në darkë? Edhe restoranti ka një kod veshjeje. Mos kini frikë, MR PORTER është këtu për t’ju ndihmuar.