Nga bashkëpunimi me Shpëtim Saraçin tek ëndrra drejt Eurovisionit, Lorè i thotë të gjitha!
Pardon My French • 21:19 11/04/2024
E ftuar në emisionin “Pardon My French” ka qenë artistja e njohur, Lorè, emri i vërtetë i të cilës është Lorela Karoshi. Ajo ka zbuluar më shumë detaje në lidhje me karrierën, emocionet që përcjellin projektet dhe albumin e saj më të ri që do të vijë së shpejti. Lorè Jonida Aliçkolli Arbër Çepani
“Xhelozi dhe intriga, po nuk më plas”, për kë e ka fjalën David Dreshaj?
Pardon My French 21:20 23/05/2024
Ekskluzivisht për TAR: David Dreshaj zbulon bashkëpunimin e parë me një artiste femër!
Pardon My French 21:19 23/05/2024
Fjorentina Halili: “Karakteri i Heidit si burrë, menefregiste”!
Pardon My French 20:46 23/05/2024
Nga tensioni mes Eglës dhe Meritonit tek intervista ekskluzive e David Dreshaj! – PMF 23/05/2024
Pardon My French 18:53 23/05/2024
Arbër Çepani zbulon fantazinë erotike me Jennifer Lopez!
Pardon My French 18:43 16/05/2024
Juli apo Meritoni? Cili e meriton finalen?
Pardon My French 18:37 16/05/2024
Julka: “Egla lë për të dëshiruar, Graciano ka shkelur linjat e shoqërisë”!
Pardon My French 16:56 16/05/2024