Nga tensioni mes Eglës dhe Meritonit tek renditja e finalistëve, Bruno Shemsho parashikon për TAR!
S'e Kam me Ty • 00:00 22/05/2024
Një emision ku si asnjëherë më parë mendimet dhe fjalët vijnë si në jetë, të pacensuruara…Mirë, ndoshta pak të censuruara. “Pardon my French” nga Jonida Aliçkolli, të cilës këtë sezon të ri i është bashkuar në moderim Arbër Çepani, ku e vetmja gjë që nuk dinë të bëjnë është të flasin frengjisht! Jonida Aliçkolli Bruno Shemsho R10
“Mariza nxorri brekët duke kërkuar zarfin me para”, ‘Irini’ demaskon realitetin e showbiz-it!
S'e Kam me Ty 18:32 21/06/2024
“E kam nisur me një blog”! / Rëndësia e këmbënguljes sipas Kristi Gongos!
S'e Kam me Ty 18:31 21/06/2024
“Më dilnin fëmijët në ëndërr”, Kristi Gongo zbulon profesionet më të vështira për ‘Punë pa Teka’!
S'e Kam me Ty 18:30 21/06/2024
“Kam punuar shitëse, kamarjere…”/ Kristi Gongo kujton hapat e parë të karrierës në “S’e Kam me Ty”!
S'e Kam me Ty 18:29 21/06/2024
Nuk do ta besoni emrin e vërtetë të Meri Shehut!
S'e Kam me Ty 18:27 21/06/2024
RIta Petro: “Pa dashurinë, nuk do kisha karrierë”!
S'e Kam me Ty 16:09 17/06/2024
“Do pranosh të të prek me dorë, ose nuk do të të botohen poezitë”, për kë e ka fjalën Rita Petro?
S'e Kam me Ty 16:07 17/06/2024