Një rrëfim i veçantë nga Mira Konçi rreth karrierës së saj dhe koncertit recital që pritet të vijë…
Back to the Beginning • 20:30 09/02/2024
E ftuar në emisionit “Back to the Beginning” me Kozeta Kurtin ka qenë artistja e njohur, Mira Konçi. Këngëtarja shumë e dashur e publikut është larguar prej rreth 1 dekade nga skena shqiptare, por edhe nga vendi, duke u shpërngulur në SHBA. Por në një intervistë ekskluzive në Top Albania Radio ajo ka zbuluar detaje nga karriera e saj si nisi gjithçka dhe jo vetëm… Kozeta Kurti Mira Konçi Dj Ankloe
Nga ‘ahengu’ tek ariet, Albana dhe Ines tregojnë gjithçka mbi 20 vitet në televizion!
Back to the Beginning 13:51 22/04/2024
Albana Leka: Tallavaja është bastarduar!
Back to the Beginning 13:50 22/04/2024
Albana dhe Inesi zbulojnë ëndrrën në sirtar!
Back to the Beginning 13:50 22/04/2024
Leonard Bombaj: “Në Shqipëri meritokracia është vrarë”!
Back to the Beginning 22:17 20/04/2024
“Sakrifikoni, mos kini turp”, Leonard Bombaj ka një mesazh për rininë ëndërrimtare!
Back to the Beginning 22:17 20/04/2024
Leonard Bombaj: “U bëra regjisor duke dëgjuar këngët e David Coverdale”!
Back to the Beginning 22:17 20/04/2024
“Tallavaja është bastarduar…”/ Albana Leka dhe Ines Memisharaj në “Back to the Beginning”!
Back to the Beginning 21:51 19/04/2024