Celebrities Gossip Showbiz

Pas padisë për të dytën herë nga bashkëshortja e tij Kelly Clarkson, vjen reagimi i Brandon Blackstock!

Së fundmi një komisioner i punës në Kaliforni vendosi që ish-bashkëshorti i Kelly Clarkson, Brandon Blackstock, i detyrohej asaj 2.6 milionë dollarë në tarifat e kaluara për tejkalimin e kufijve të tij ligjorë si menaxher i saj. Ndërkaq, këngëtarja ka paraqitur dokumente të reja që pretendojnë se mund t’i detyrohet shumë më tepër. 41-vjeçarja paraqiti dokumente duke thënë se Blakostock kishte shkelur rregullat shtetërore të punës që nga viti 2007, kur ai hyri në një marrëveshje të pashkruar me “Starstruck Management”, kompania që babai i tij themeloi në 1988.

Për shkak se vendimi i mëparshëm i lëshuar në nëntor u kthye vetëm në vitin 2017, dokumentet e reja të Clarkson kërkojnë një llogari të plotë nga Starstruck të të gjitha parave të marra nga Starstruck, drejtpërdrejt ose tërthorazi, në lidhje me të gjitha kontratat, punësimin ose angazhimet, në çfarëdo mënyre që lidhet me shërbimet personale të Clarkson, duke përfshirë komisionet, tarifat, fitimet, paradhëniet dhe tarifat e prodhimit.

Brandon Blackstock ka diçka për të thënë në lidhje me padinë e fundit të ish-bashkëshortes së tij Kelly Clarkson. Të hënën, Blackstock iu përgjigj padisë së fundit. Sipas dokumenteve të marra nga Page Six, Blackstock mohoi “çdo pretendim” të bërë nga këngëtarja e “Stronger” dhe argumentoi se depozitimi duhet të hidhet poshtë sepse vendimi i komisionerit të punës u mor në nëntor 2023.

Meqenëse Clarkson, 41 vjeç, nuk arriti të “paraqiste një njoftim apeli brenda 10 ditëve”, që nga momenti kur u mor vendimi për të kërkuar më shumë se 2.6 milionë dollarë që u vendosën, Blackstock dhe avokatët e tij pretendojnë se është jashtë juridiksionit të duhur për të ngritur një padi të veçantë tani, sipas dokumenteve. Dokumentet më tej theksonin se “çdo prokurim i supozuar i paligjshëm” i marrë nga  “agjencia e talentuar e palicencuar” e personalitetit televiziv është paguar tashmë pjesërisht ose plotësisht në pronën e komunitetit të Clarkson dhe Blackstock. Dokumentet gjithashtu lexojnë se “padia e Clarkson nuk jep fakte të mjaftueshme për të krijuar një shkak veprimi kundër Starstruck”.