Pasó/Kombëtarja shqiptare siguron rrugën për në Euro 2024!
PASÓ • 19:51 18/11/2023
Tani është kthyer në traditë që çdo të premte emisioni sportiv "Pasó" të ndiqet nga të gjithë fanatikët e sportit ku temat e fundit dhe mjaft interesante trajtohen nga ekspertë të fushës. Ed Manushi Glenti Nallbani Lorenc Jemini Gëzim Sinemati Dj Roi
Jose Mourinho firmos me Fenerbahce, vendim i duhur apo jo?!
PASÓ 22:13 01/06/2024
Lista e Kombëtares, debatet, polemikat dhe mosgrumbullimi i Cikalleshit, Uzunit dhe Bares…
PASÓ 22:11 01/06/2024
Edi Manushi: “Largimi i Cikalleshit nga Kombëtarja e ka lartësuar atë dhe e ka bërë personazh…”
PASÓ 22:09 01/06/2024
Antonio Conte tek Napoli, nga shifra marramendëse që kanë rënë dakord deri tek kërkesat e tij…
PASÓ 22:08 01/06/2024
Presidenti i Olympiakos, Evangelos Marinakis i njohur si Berlusconi i Piraeus dhe suksesi i tij…
PASÓ 22:07 01/06/2024
Kombëtarja jonë fillon zyrtarisht aventurën në Euro 2024, gjithçka që duhet të dimë!
PASÓ 22:06 01/06/2024
“Pasó” 31 Maj/Pse u përjashtua Cikalleshi dhe Uzuni nga EURO24?
PASÓ 18:17 01/06/2024