Celebrities Showbiz

Pasuria e aktores së ndjerë Anne Heche bëhet ‘mollë sherri’ për ish-partnerin dhe djalin e saj!

Pasuria e Anne Heche, e cila ndërroi jetë nga lëndimet muajin e kaluar pas një aksidenti katastrofik me makinë, është objekt i një mosmarrëveshjeje ligjore tani. James Tupper, paraqiti një peticion verifikimi të enjten duke kundërshtuar kërkesën e  Homer Heche Laffoon më 31 gusht për t’u zgjedhur si ekzekutues i pasurisë së mamasaj.

Tupper, i cili ishte në lidhje me Heche nga viti 2007 deri në 2018, pretendon se më 25 janar 2011, aktorja “hartoi dhe dorëzoi testamentin e saj përmes emailit” atij dhe dy individëve të tjerë. Ai pretendon se Heche e emëroi atë veçanërisht për të menaxhuar punët e saj. Supozohet që ajo mund të ketë shkruar:

Dëshirat e mia janë që të gjitha pasuritë e mia të shkojnë në kontrollin e zotit James Tupper për t’u përdorur për të rritur fëmijët e mi dhe më pas për t’u dhënë fëmijëve. 

Tupper argumenton se peticioni nga Laffoon, i cili në mënyrë të rreme pretendonte se Heche vdiq pa lënë trashëgimi, duhet të refuzohet në mënyrë që të respektohen qëllimet përfundimtare të Heche. Ai dyshoi në aftësinë e Laffoon për këtë punë dhe motivimet e tij.

Homer nuk është i përshtatshëm për t’u emëruar si përfaqësues personal i kësaj pasurie. Ai është vetëm 20 vjeç dhe është i papunë, dhe u largua nga [Heche] në kohën e vdekjes së saj për shkak të braktisjes së studimeve universitare.

Kështu thuhet në peticionin e Tupper të paraqitur nga avokati i tij Christopher B. Johnson.

Roli i administratorit kërkon dikë me më shumë përvojë dhe sofistikim, pasi pasuritë kërkojnë menaxhim dhe grumbullim nga dikush me ekspertizën e kërkuar. Mungesa e aseteve dhe të ardhurave të Homerit do të thotë gjithashtu se ai nuk do të jetë në gjendje të marrë një obligacion, dhe në fakt peticioni i tij kërkon që asnjë obligacion të mos postohet, gjë që është e papranueshme për Tupper.

“Objector Tupper ndihmoi në rritjen e këtyre djemve që në moshë shumë të hershme dhe kujdeset thellësisht për mirëqenien e tyre. Është dëshira e tij që ata të arrijnë një rezultat të drejtë dhe të mirë nga këto procese, që është qëllimi i tij i vetëm në paraqitjen e këtyre kundërshtimeve,” shtetet e depozitimit.

Sipas peticionit, Tupper ose do ta menaxhonte vetë pasurinë ose, nëse është e nevojshme, do të ruante shërbimet e një të besuari profesionist privat. Asnjë “nevojë urgjente” për të emëruar një administrator të posaçëm në baza urgjente, pretendoi ai, nuk ekziston në asnjë rast.