Për të mos humbur asgjë, ja sugjerimet e filmave më të rinj të momentit!
@ the Movies • 09:34 11/05/2024
Edi dhe Edea na kanë njohur me filmat më të fundit që po shfaqen momentalisht në Cineplexx, si dhe disa sugjerime të filmave më të mirë biografikë që pritet të vijnë së shpejti… Edi Hallaçi Edea Demaliaj Erma Mici Dj XXL
Mbani vathë në vesh, këto filma nuk do të donit që t’i humbisni…
@ the Movies 00:08 08/06/2024
“Atlas” me Jennifer Lopez dhe jo vetëm/Filmat më ‘IN’ të momentit, ja çfarë të shihni në Netflix!
@ the Movies 00:07 08/06/2024
Filmat më të rinj në Cineplexx dhe çfarë pritet të vijë së shpejti, ja çfarë na zbulon Edi dhe Edea!
@ the Movies 00:06 08/06/2024
Mblidhni të dashurit tuaj para ekranit të TV dhe mos i humbisni këto sugjerime filmash…
@ the Movies 09:15 01/06/2024
‘Best Duo Movies’/Dyshet spektakolare nëpër filma, ja çfarë të shihni me miqtë tuaj këtë fundjavë!
@ the Movies 08:58 01/06/2024
Filmi i shumëpritur “Bad Boys: Ride or Die” së shpejti në kinema, ja detajet e para!
@ the Movies 08:58 01/06/2024
Nga premierat e Cineplexx e deri tek filmat që vijnë gjatë verës, ja çfarë duhet të dini!
@ the Movies 08:42 25/05/2024