Përballje me 20 vite karrierë e sukses/Vesa Luma zbulon detajet rreth recitalit të saj dhe jo vetëm…
Back to the Beginning • 18:53 02/02/2024
E ftuar në episodin e parë të emisionit "Back to the Beginning" me Kozeta Kurtin ka qenë artistja e njohur, Vesa Luma. Këngëtarja ka zbuluar më shumë detaje nga karriera e saj muzikore dhe jo vetëm. Më datë 11 shkurt në Teatrin Kombëtar të Operas dhe Baletit, Vesa do të zhvillojë recitalin e saj për herë të parë 100% live. Një përballje pas 20 vitesh karrierë dhe sukses. Si ndihet ajo për këtë? Vesa Luma Kozeta Kurti Dj Ankloe
Nga ‘ahengu’ tek ariet, Albana dhe Ines tregojnë gjithçka mbi 20 vitet në televizion!
Back to the Beginning 13:51 22/04/2024
Albana Leka: Tallavaja është bastarduar!
Back to the Beginning 13:50 22/04/2024
Albana dhe Inesi zbulojnë ëndrrën në sirtar!
Back to the Beginning 13:50 22/04/2024
Leonard Bombaj: “Në Shqipëri meritokracia është vrarë”!
Back to the Beginning 22:17 20/04/2024
“Sakrifikoni, mos kini turp”, Leonard Bombaj ka një mesazh për rininë ëndërrimtare!
Back to the Beginning 22:17 20/04/2024
Leonard Bombaj: “U bëra regjisor duke dëgjuar këngët e David Coverdale”!
Back to the Beginning 22:17 20/04/2024
“Tallavaja është bastarduar…”/ Albana Leka dhe Ines Memisharaj në “Back to the Beginning”!
Back to the Beginning 21:51 19/04/2024