Horoskopi Lifestyle

Pjata perfekte për demin është…

Nëse jeni Dem në horoskop, ka të ngjarë që koha juaj e preferuar e ditës të jetë ora e darkës, e ndjekur nga afër nga koha e drekës, ora e mëngjesit. Demat nuk shijojnë asgjë më shumë se një vakt të mirë në shoqëri të mirë. Ose një vakt të mirë vetëm, ata janë në rregull edhe me këtë. Për sa kohë që ka diçka të shijshme për të ngrënë, Demi është po aq i lumtur në shtëpi para televizorit.

Demi nuk janë ngrënësit më të përpiktë, kështu që repertori i tyre gastronomik përfshin gamë nga ushqimi i shpejtë në kuzhinën e lartë. Nëse ka shije, Demi do ta hajë. Nëse shija është e tillë, ata do t’ia dalin nëse janë vërtet të uritur, por vetëm për t’i kaluar deri në një vakt të mëvonshëm, më të këndshëm.

Kur ftoni një Dem për darkë, mos mendoni t’i shërbeni atij sallatë. Ose, nëse e bëni këtë, sigurohuni që të jetë diçka në linjën e sallatës taco ose sallatës Cobb ku mishi, djathi, vezët ose shtesat e tjera peshojnë më shumë se perimet.

Edhe atëherë, është një lloj opsioni i menysë, pasi ajo që Demi do të preferonte vërtet është një biftek i madh, i trashë dhe me lëng. Demit i pëlqen të shijojë të gjitha shijet e ndryshme në një pjatë. Pjatat me makarona janë gjithashtu të preferuarat e shumicës së Demave, mundësisht diçka thelbësore si lazanja.