Timeless Playlist, Week of December 4th

Kënga “Girls Like You (Remix)” nga Maroon 5 dhe Cardi B ka të bëjë me dashurinë për një lloj gruaje specifike. Kënga përshkruan se si këngëtari ka kaluar kohë me një grua që i pëlqen dhe dëshiron të kalojë më shumë kohë me të, duke pranuar të metat e veta. Ai ka nevojë për një vajzë si ajo që ta mbajë në tokë dhe ta bëjë të ndihet i gjallë. Vargu i Cardi B i shton këngës një shtresë besimi dhe seksi, me atë që pohon se ajo është pikërisht ajo lloj vajze që i duhet këngëtarit. Mesazhi i përgjithshëm i këngës ka të bëjë me gjetjen e dikujt që ju plotëson dhe ju shton jetën.

“As It Was” ka të bëjë me pranimin e ndryshimit dhe jo dëshirën për të kaluarën. Folësi duket se po i jep këshilla Harry-t, duke i thënë që të ndalojë përpjekjet për t’u mbajtur pas të kaluarës dhe të pranojë realitetin e ri në të cilin ata po jetojnë. Folësi pranon se ata nuk mund të kthehen në mënyrën se si kanë qenë gjërat, por mund të bëjnë më të mirën nga situata e tyre aktuale dhe të gjejnë një mënyrë të re për të ecur përpara.

Kënga “Love Again” nga Dua Lipa është një festë e gjetjes së shpresës dhe gëzimit për të rënë sërish në dashuri. Teksti i këngës shpreh mosbesimin e këngëtares se ajo është në gjendje të gjejë sërish dashurinë pasi është kaq e frikësuar dhe shpresa për të gjetur sërish dashurinë i është zvogëluar. Ata përshkruajnë ndjenjën e të qenit sërish i dashuruar dhe gëzimin që sjell pas të qenit kaq vetëm. Ura dhe refreni theksojnë më tej mirënjohjen që këngëtarja ka për të gjetur sërish dashurinë dhe se si ajo i sjell shpresën dhe rimëkëmbjen e saj pasi ka përjetuar kaq shumë dhimbje dhe trishtim.

1
Newdad
Angel
2
MGMT
Bubblegum Dog
3
Ellie Goulding
Fields Of Gold
4
Alicia Keys
Golden Child
5
Yard Act
Petroleum
6
Jung Kook, Usher
Standing Next To You (Usher Remix)
7
Lana Del Rey
Take Me Home, Country Roads
8
Tom Gregory
Rather Be You
9
Shawn Mendes
Treat You Better
10
Maroon 5
Girls Like You
11
Madonna
Back That Up To The Beat
12
Ellie Goulding
Lights
13
Rag’n’bone Man
Skin
14
The Strumbellas
Spirits
15
Harry Styles
As It Was
16
Thirty Seconds To Mars
The Kill
17
Pink Floyd
Run Like Hell
18
P!nk
Trouble
19
Daughtry
It’s Not Over
20
Nickelback
When We Stand Together
21
Dua Lipa
Love Again
22
Adele
Set Fire To The Rain
23
Bruno Mars
The Lazy Song
24
James Brown
I Feel Good
25
Rusted Root
Send Me On My Way
26
Campbell x Alcemist
Would You (go to bed with me?)