Timeless Playlist, Week of June 10th

Kënga “Firework” nga Katy Perry është një himn optimist dhe frymëzues që inkurajon dëgjuesit të jenë versioni më i mirë i vetes dhe të njohin potencialin e tyre. Ajo flet për idenë se, pavarësisht se ndihemi të dëshpëruar ose sikur nuk mund të depërtojmë, ne të gjithë jemi të aftë të krijojmë rrugën tonë dhe të ndjekim dritën brenda vetes. Kënga flet për idenë për të njohur shkëndijën brenda dhe për ta lënë atë të na lëshojë në fatin tonë. Është një kujtesë se ne kemi fuqinë të gjuajmë nëpër qiell, duke krijuar bukurinë tonë unike dhe duke i lënë të gjithë të mahnitur.

“The Scientist” nga Coldplay është një këngë prekëse dhe emocionale që thellohet në tema të dashurisë, keqardhjes dhe kompleksitetit të marrëdhënieve. Tekstet ndjekin një ndjenjë mallëngjimi dhe introspeksioni, me këngëtarin që shpreh pendimin për gabimet e së kaluarës dhe dëshirën për t’u kthyer në fillim për t’i bërë gjërat siç duhet.

“Leave The Door Open”, nga Silk Sonic, është një këngë romantike që flet për të ftuar dikë të veçantë për një kohë intime së bashku. Kënga është e mbushur me një melodi të këndshme dhe joshëse që plotëson tekstin dhe shton një atmosferë romantike dhe sensuale. Teksti përshkruan dëshirën e këngëtarit për të kaluar një natë me dikë që i duket tërheqës. Këngëtarët e bëjnë të qartë se nuk po bëjnë lojëra dhe se e kanë seriozisht të kalojnë kohë me të dashurin.

1
Madonna
Devil Wouldn’t Recognize You
2
Silento
Watch Me (Whip/Nae Nae)
3
Alina Orlova
Fireflies
4
New West, Zeph
Those Eyes
5
Stereophonics
All In One Night (Unplugged)
6
Fink
Perfect Darkness
7
Kings Of Leon
Closer
8
Natasha Bedingfield
Freckles
9
Al Green
How Can You Mend A Broken Heart
10
The Offspring
Why Don’t You Get A Job
11
Free
Don’t Say You Love Me
12
Leonard Cohen
You Want It Darker
13
Freya Ridings
Castles
14
Katy Perry
Firework
15
Coldplay
The Scientist
16
Bruno Mars, Anderson Paak, Silk Sonic
Leave The Door Open
17
John Lennon
Jealous Guy
18
Adele
Million Years Ago
19
Kaleo
Way Down We Go
20
Neil Young
Words (Between The Lines Of Age)
21
Harry Styles
Watermelon Sugar
22
Coldplay
Trouble In Town
23
Thirty Seconds To Mars
City Of Angels
24
Kings Of Leon
Last Mile Home
25
U2
White As Snow
26
Flo Bo Riva
God Is A Freak
27
Neil Young, Crazy Horse
Look At All The Things
28
Liana Flores
Orange-Colored Day
29
Deep Purple
Pictures Of You