Timeless Playlist, Week of May 13th

Kënga “Break My Soul” nga Beyoncé është një himn i fuqishëm i qëndrueshmërisë dhe vetëvendosjes. Ajo flet për forcën që vjen nga tejkalimi i vështirësive dhe refuzimi për të lejuar dikë që të thyejë shpirtin tuaj. Tekstet i inkurajojnë dëgjuesit të marrin kontrollin e jetës së tyre dhe të ndërtojnë themelet e tyre të elasticitetit dhe fuqizimit. Tekstet e Beyonce-s fokusohen në shtyrjen përpara pavarësisht rrethanave të vështira, në hapjen e një rruge të re, duke punuar shumë dhe duke u mbështetur te dashuria për të fuqizuar udhëtimin e saj. Kënga në fund të fundit përcjell mesazhin se sado e vështirë të jetë jeta, je mjaftueshëm i fortë për të kaluar çdo pengesë dhe për të gjetur çlirimin dhe gëzimin e vërtetë.

“Selfish” nga Justin Timberlake është një këngë dashurie që eksploron ndjenjat intensive dhe posesivitetin që përjeton dikush kur është thellësisht i dashuruar. Kënga thellohet në dëshirën e folësit për ta mbajtur partnerin ekskluzivisht për vete, duke nxjerrë në pah xhelozinë e tyre dhe tërheqjen dërrmuese që ndjejnë ndaj tyre.

Kënga “Sign of the Times” nga Harry Styles flet për realitetin e ashpër të botës së sotme. Është një kujtesë për të mos u dorëzuar edhe në kohët më të këqija dhe se, në fund të ditës, gjërat do të funksionojnë dhe do të shkojnë mirë. Ai inkurajon dëgjuesit të përballen me sfidat e botës me guxim dhe të mos kenë frikë nga plumbat e saj. Në fund të fundit, kënga ka të bëjë me këmbënguljen pavarësisht përpjekjeve dhe përcjell një mesazh shprese dhe qëndrueshmërie.

1
Groove Armada
Hands Of Time
2
Lady Gaga
I’ll Never Love Again
3
Benjamine Clementine
Nemesis
4
Lauv
Julia
5
Mitski
My Love Mine All Mine
6
Lana Del Rey
hope is a dangerous thing for a woman like me to have - but i have it
7
Baby Rose
One Last Dance
8
Hozier
Jackie And Wilson
9
Justin Timberlake
Selfish
10
Stereolab
Lo Boob Oscillator
11
Irma Thomas
Anyone Who Knows What Love Is (Will Understand)
12
Taylor Swift ft. Ice Spice
Karma
13
Florence + The Machine
South London Forever
14
Noemi
Sono solo parole
15
Aiello
Paradiso
16
November Ultra
Open Arms
17
Harry Styles
Sign Of the Times
18
The Weeknd
In Your Eyes
19
The Secret Sisters feat. Ray LaMontagne
All The Ways
20
Beyoncé
Break My Soul
21
Laura Pausini
Io Canto
22
Gianni Morandi
Andavo A Cento All’Ora
23
Giorgia
Come Saprei
24
Marco Mengoni, Elodie
Pazza Musica
25
Lana Del Rey
Born To Die
26
Villagers
I Want What I Don't Need
27
Noel Gallagher’s High Flying Birds
In A Little While
28
Kings Of Leon
Nowhere to Run
29
Jordan Rakei
Trust