Timeless Playlist, Week of September 18th

“Always Remember Us This Way” është kënga e tetë e shfaqur në kolonën zanore e filmit “A Star is Born”. Në film, kjo këngë është kënga e parë që Ally performon solo para një turme. Sipas intervistës së Billboard me Bill Gerber, producentin e filmit, kjo këngë u interpretua para një turme vullnetarësh në Coachella në 2017. Kënga gjithashtu performoi në Oscars nga dy aktorët protagonistë Lady Gaga dhe Bradley Cooper.

“Treat People With Kindness” është një slogan që Harry Styles e përdor për tregtim që nga turneu i tij i parë solo në 2017. Në çdo shfaqje, një shumëllojshmëri produktesh me sloganin u vunë në dispozicion për t’u blerë. Fitimet nga shitjet e mallrave iu dhanë bamirësive lokale në çdo ndalesë turne.

“We Will Rock You” u publikua si një “Double-A-Single” me “We Are the Champions” dhe u bë një nga këngët më të mëdha të Queen në mbarë botën dhe një element kryesor i sporteve në arenë dhe stadiume kudo. Ishte një vendim i vetëdijshëm nga Brian May për ta bërë këngën të thjeshtë dhe himnizuese, për të përfshirë më shumë audiencën e tyre live në shfaqjet e tyre.

 

1
Sam Smith
Beautiful
2
One Republic
Counting Stars (2023 Version)
3
Joel Culpepper, Tom Misch
Free
4
Passenger, Foy Vance
Life’s for the living
5
Mitski
My Love Mine All Mine
6
Teddy Swims
Some Things I’ll Never Know
7
JVKE
this is what autumn feels like
8
Sufjan Stevens
Will Anybody Ever Love Me
9
Harry Styles
Treat People With Kindness
10
Marshmello, Khalid
Silence
11
Lady Gaga
Always Remember Us This Way
12
Macklemore & Ryan Lewis, Mary Lambert
Same Love
13
Lost Frequencies, Janieck
Reality
14
Kungs, Ephemerals
I Feel So Bad
15
Imagine Dragons
Next To Me
16
Queen
We Will Rock You
17
Mike Posner
Please Don’t Go
18
Imagine Dragons
Demons
19
Awolnation
Sail
20
Major Lazer, Ellie Goulding, Tarrus Riley
Powerful
21
The Faim
Humans
22
U2
With Or Without You
23
Simply Red
Something Got Me Started