Prapaskena nga xhirimet e këngës së fundvitit të Top Media-s!
TAR Exclusive • 03:26 21/12/2022
Kënga e fundvitit është traditë e Top Channel dhe Top Media me rastin e festave. Top Albania Radio ju sjell pamje ekskluzive nga prapaskenat dhe xhirimet e këngës së fundvitit.
“Dua të dalë Ilnisa”/ Ledjona Xheladinaj në TAR: Meritoni të mbajë fjalën!
TAR Exclusive 13:20 08/04/2024
Mjeshtri i Madh Mehdi Malkaj vjen si rrallë herë në një film aksion, ja si shprehet ai për “Guxim”!
TAR Exclusive 20:07 06/04/2024
Fiorela Rustemi, aktorja antagoniste e cila vjen me rolin e rëndësishëm në filmin “Guxim”!
TAR Exclusive 20:05 06/04/2024
Nga industria muzikore në atë kinematografike, Evi Reçi vjen me personazhin e saj në filmin “Guxim”!
TAR Exclusive 20:02 06/04/2024
Drilon Hoxha dhe realizimi i pestë kinematografik mban emrin “Guxim”, ja çfarë na zbulon më shumë!
TAR Exclusive 19:57 06/04/2024
“Mes dy meshkujve që unë jam dashuruar…”/Filmi i parë për aktoren protagoniste, Livia Lozi!
TAR Exclusive 19:03 06/04/2024
Shpulla virale që ka marrë nga Driloni/ Lorenc Kaja dhe personazhi i tij i luhatshëm në filmin “Guxim”!
TAR Exclusive 18:41 06/04/2024