Premierat e Cineplexx dhe disa filma (jo) romantikë që mund t’i shihni me miqtë gjatë fundjavës…
@ the Movies • 09:09 30/03/2024
Në këtë episod të “At The Movies”, Edea na ka njohur me premierat e reja të Cineplexx që po transmetohen duke nisur nga kjo fundjavë. Po ashtu krahas tyre, ajo na ka sugjeruar disa filma (jo) shumë romantikë mbi dashurinë e njëanshme… Edea Demaliaj Dj XXL
Të rejat e fundit nga bota e kinematografisë, ja çfarë nuk duhet të humbisni!
@ the Movies 10:24 20/04/2024
Kim Kardashian si aktore në “American Horror Story: Delicate 2″/Ja disa nga serialet më ‘In’…
@ the Movies 10:21 20/04/2024
Çfarë të shohim këtë fundjavë në Cineplex?!
@ the Movies 10:16 20/04/2024
Disa sugjerime filmash dhe serialesh më të fundit që nuk do të donit t’i humbisnit!
@ the Movies 09:44 13/04/2024
Serialet që po bëjnë namin momentalisht/”Supersex” me aktoren shqiptare dhe Rocco Siffredi!
@ the Movies 09:42 13/04/2024
Ja se çfarë filmash të shihni këtë fundjavë në Cineplexx!
@ the Movies 09:39 13/04/2024
Premiera absolute e filmit “Guxim” dhe Festivali i Filmit në Kanë/Ja të rejat nga kinematografia!
@ the Movies 00:03 06/04/2024