Premierat e Cineplexx që ju ftojnë të gjithëve në kinema këtë fundjavë…
@ the Movies • 10:13 23/03/2024
Edea na ka njohur me premierat më të fundit të Cineplexx që mund t’i ndjekim këtë fundjavë, Krahas tyre, ajo na ka zbuluar disa nga filmat dhe serialet më të ndjekur momentalisht. Edea Demaliaj Dj XXL
Të rejat e fundit nga bota e kinematografisë, ja çfarë nuk duhet të humbisni!
@ the Movies 10:24 20/04/2024
Kim Kardashian si aktore në “American Horror Story: Delicate 2″/Ja disa nga serialet më ‘In’…
@ the Movies 10:21 20/04/2024
Çfarë të shohim këtë fundjavë në Cineplex?!
@ the Movies 10:16 20/04/2024
Disa sugjerime filmash dhe serialesh më të fundit që nuk do të donit t’i humbisnit!
@ the Movies 09:44 13/04/2024
Serialet që po bëjnë namin momentalisht/”Supersex” me aktoren shqiptare dhe Rocco Siffredi!
@ the Movies 09:42 13/04/2024
Ja se çfarë filmash të shihni këtë fundjavë në Cineplexx!
@ the Movies 09:39 13/04/2024
Premiera absolute e filmit “Guxim” dhe Festivali i Filmit në Kanë/Ja të rejat nga kinematografia!
@ the Movies 00:03 06/04/2024