Premierat e fundit dhe sugjerimet e “At The Movies” për filmat romantikë më të mirë ndër vite!
@ the Movies • 09:02 18/11/2023
Edi dhe Edea na kanë njohur me filmat më të rinj të Cineplexx që mund të ndiqni në ditët në vijim. Po ashtu ata na kanë sjellë në kujtesë disa nga filmat komedi romantike më të mira dhe më të vlerësuara ndër vite. Edi Hallaçi Edea Demaliaj Dj XXL
Ja filmat dhe serialet që duhet të shikoni me patjetër këtë verë!
@ the Movies 17:57 17/06/2024
Mbani vathë në vesh, këto filma nuk do të donit që t’i humbisni…
@ the Movies 00:08 08/06/2024
“Atlas” me Jennifer Lopez dhe jo vetëm/Filmat më ‘IN’ të momentit, ja çfarë të shihni në Netflix!
@ the Movies 00:07 08/06/2024
Filmat më të rinj në Cineplexx dhe çfarë pritet të vijë së shpejti, ja çfarë na zbulon Edi dhe Edea!
@ the Movies 00:06 08/06/2024
Mblidhni të dashurit tuaj para ekranit të TV dhe mos i humbisni këto sugjerime filmash…
@ the Movies 09:15 01/06/2024
‘Best Duo Movies’/Dyshet spektakolare nëpër filma, ja çfarë të shihni me miqtë tuaj këtë fundjavë!
@ the Movies 08:58 01/06/2024
Filmi i shumëpritur “Bad Boys: Ride or Die” së shpejti në kinema, ja detajet e para!
@ the Movies 08:58 01/06/2024