Celebrities Gossip Showbiz

Prindërit e Kate Middleton tërhiqen ‘për të mbrojtur reputacionin e saj’ pas kolapsit të biznesit!

Prindërit e Kate Middleton thuhet se kanë vendosur të tërhiqen për të “mbrojtur reputacionin e vajzës së tyre” pas kolapsit të biznesit të tyre të planifikimit të festave, thuhet.

Carole dhe Michael kishin regjistruar një kompani të quajtur First Birthdays with Companies House, të cilën ata pretendohet se kishin planifikuar ta hapnin pasi të kishin shitur kompaninë e tyre Party Pieces. Por me biznesin e planifikimit të partive që ka dështuar me borxhe prej më shumë se 2.6 milionë paund, ata pretendohet se kanë vendosur të heqin dorë nga kjo ëndërr dhe në vend të kësaj të fokusohen te familja e tyre.

Pretendohet se me njerëzit që kanë humbur para nga dështimi i biznesit, Pallati nuk do të dëshironte që kjo të ndodhte përsëri dhe familja e Middleton-it tani “ka hequr çdo plan biznesi të ardhshëm për të mbrojtur reputacionin e vajzës së tyre”. Të dhënat e Companies House tregojnë se Carole dhe Michael krijuan biznesin “First Birthdays” në 2006 për të siguruar emrin. Çifti nënshkruan për ta mbajtur atë të funksionojë si një kompani e fjetur në maj të këtij viti. Një burim i tha Express:

Emri Windsor mori një dëmtim të vogël kur Party Pieces u shemb për shkak të të gjitha parave që u detyrohej njerëzve punëtorë. Nuk ka mundësi që Pallati të dëshirojë që një gjë e tillë të ndodhë përsëri. Familjarët synohet të jetë frymëzues për njerëzit që punojnë shumë, jo ata që shihet se përfitojnë nga humbja e të tjerëve.