Celebrities Gossip Showbiz

Pse ndarja e Shakirës dhe Pique po krahasohet me atë të Amber Heard dhe Johhny Depp?!

Pasojat e ndarjes së Shakira-s dhe Gerard Pique-s pas 12 vjetësh së bashku do të përhapen në vitin 2023 pasi njerëzit fillojnë të pyesin nëse Pique ishte plotësisht në gabim apo jo. Prej kohësh flitet se këngëtarja e njohur dhe ish-futbollisti u ndanë pasi nisi të kishte një lidhje me Clara Chia-n e cila punon për kompaninë e tij.

Megjithatë, tani disa njerëz në internet po sugjerojnë se Shakira mund të mos jetë një pjesë krejtësisht e pafajshme në ndarjen që ka parë që fëmijët e tyre, Milan dhe Sasha, duhet të lëvizin në Miami me nënën e tyre në vend që të qëndrojnë me babanë e tyre në Barcelonë.

Në raste më ekstreme, disa po e krahasojnë Shakirën me Amber Heard, e cila kohët e fundit ishte përfshirë në një gjyq shumë të raportuar me ish-partnerin e saj Johnny Depp, në të cilin ata të dy u akuzuan për sulm. Me imazhet që shfaqen që tregojnë Chia-n duke u dukur shumë e lumtur me prindërit e Pique-s, ata në rrjetet sociale kanë filluar të nxjerrin përfundime të ndryshme.

Sigurisht që duket ekstreme përdorimi i Amber Heard si krahasim, duke pasur parasysh se nuk ka pasur prova apo sugjerime që Pique ose Shakira kanë abuzuar me njëri-tjetrin.