Pse u mërzitën Deborah dhe Niko kur u larguan nga “Dancing With The Stars”?
Pardon My French • 20:21 23/11/2022
Të ftuar në emisionin "Pardon My French" ditën e sotme kanë qenë Deborah Keçi dhe Niko Spiro, çifti i cili javës që kaloi përfundoi rrugëtimin në spektaklin "Dancing With The Stars". Ata arritën që për shtatë javë të provonin disa disiplina të ndryshme kërcimi dhe të jepnin makismumin e tyre me performancat dhe padjeshkat e vështira. Jonida Aliçkolli Elona Duro Deborah Keçi Niko Spiro Danko Dj
Nevina Shtylla zbulon se ku mund të shahet e zihet me Ervin Kurtin!
Pardon My French 21:53 22/02/2024
Cfarë i tha Whoopi Goldberg Ervin Kurtit?
Pardon My French 21:51 22/02/2024
“Komplet ndryshe”, Ervin Kurti zbulon gjithçka mbi emisionin e tij të ri me Nevina Shtyllën!
Pardon My French 21:49 22/02/2024
Pse e “braktisi” Shqipërinë Ervin Kurti?
Pardon My French 21:46 22/02/2024
DJ PM: “Bardhi është më i dhënë pas Sarës”!
Pardon My French 21:23 22/02/2024
DJ PM: “BB VIP më ka ndihmuar profesionalisht dhe shpirtërisht, si mua dhe DJ Dagz”!
Pardon My French 21:20 22/02/2024
DJ PM dhe Sarah Berisha prindër për herë të dytë?!
Pardon My French 21:17 22/02/2024