Redi Jupi: “Ndeshjet me përralla që hap këmbët njëri e hap portën tjetri të çojnë në falimentim!”
PASÓ • 19:05 04/03/2023
Emisioni më i kërkuar nga të gjithë fanatikët e sportit. Glent Nallbani, Edi Manushi, Redi Jupi, Lorenc Jemini dhe Gëzim Sinemati mendojnë për të gjithë ju dashamirës të futbollit duke sjellë “Pasó”, emisionin që do t’ju ndjekë çdo të premte në frekuencën e radios tuaj të preferuar, vetëm në Top Albania Radio. Një program sportiv prej 120 minutash i rikthehet informacionit dedikuar sportit çdo javë. Konceptuar si një emision info-argëtues, informohuni mbi faktet, njihuni me protagonistët dhe qëndrimet e tyre. Ed Manushi Glent Nallbani Lorenc Jemini Gëzim Sinemati Redi Jupi Dj Ankloe
Messi do të shkojë në Arabinë Sudite, çfarë do të ndodhë me skuadrat?!
PASÓ 18:51 03/06/2023
“3 minuta histori në Pasó”/Stadiumi më i rëndësishëm në botë është…
PASÓ 18:49 03/06/2023
Mungesë interesi? Ka disa aryse për problemin e shtimit të tifozëve në ndeshje…
PASÓ 18:47 03/06/2023
Çfarë nuk shkoi mirë në finalen e Kupës së Shqipërisë?!
PASÓ 18:45 03/06/2023
UEFA në pozitë të vështirë për finalen, shkak arbitri Szymon Marciniak?!
PASÓ 18:42 03/06/2023
Avni Ponari flet për çmimin e rëndësishëm që mori nga FIBA Europe!
PASÓ 17:15 03/06/2023
José Mourinho rrezikon një skualifikim të gjatë!
PASÓ 17:14 03/06/2023