Rëndësia e edukimit seksual, Zhaklin Lekatari: “Prindërimi është një detyrë shumë e vështirë!”
Live From Tirana • 09:19 17/04/2024
E ftuar në studion e “Live From Tirana” ka qenë gazetarja dhe aktivistja Zhaklin Lekatari. Ajo ka folur më shumë mbi rindezjen e zjarrit të dashurisë me partnerin, por duke u ndalur specifikisht tek rëndësia e komunikimit në çift. Jerida Sakaj Zhaklin Lekatari Dj Danko
“Vajzat më të fuqishme…”/Zhaklina Gjolla: “Dua që këtë BBV ta fitojë…”
Live From Tirana 09:04 18/05/2024
Zhaklina Gjolla: “Do më pëlqente që në finale të shkonte…”
Live From Tirana 09:02 18/05/2024
“Bëri shumë zhurmë, por ka filluar të bëhet e bajatshme”/Me cilën banore e ka Zhaklina Gjolla?!
Live From Tirana 08:59 18/05/2024
Markat dhe shqiptarët, Gazmend Malo tregon si ka lindur ky fenomen në shoqërinë tonë!
Live From Tirana 08:56 18/05/2024
Shumë afër finales, ja çfarë po ndodh me ndjekësit në Instagram të banorëve të BBV3!
Live From Tirana 08:49 18/05/2024
Mesazhi i “Legjenda e Bastunit”/Amos Zaharia: “Të mësojmë të mos përsërisim gabimet e të kaluarës!”
Live From Tirana 08:53 17/05/2024
Bruno Shemsho për Romeon: “Petku i finalistit e ka bërë më të butë…”
Live From Tirana 09:37 16/05/2024