Renis Gjoka: “Media duhet të demaskojë pseudo-artistët që nuk dinë të bëjnë asgjë”
Back to the Beginning • 11:27 18/12/2020
Këngëtari shumë i dashur i publikut, Renis Gjoka ishte i ftuar nëpërmjet një lidhjeve telefonike në "Back To The Beginning" për të kujtuar fillimet e karrierës së tij kur ishte pjesë e grupit "Burn". Renisi gjithashtu foli për pseudo-artistët në Shqipëri që rriten me klikime falso dhe përse është një detyrim i medias që t'i demaskojë. Kozeta Kurti Renis Gjoka Saix Dj
Një identitet i përveçëm në muzikë, Altin Goci kthehet pas në kohë në “Back to the Beginning”!
Back to the Beginning 21:39 12/07/2024
Një udhëtim pas në kohë me Ledion Liço!
Back to the Beginning 18:16 04/07/2024
“Kur shikon BB VIP, shikon veten”, për çfarë e ka fjalën Ledioni?
Back to the Beginning 18:08 04/07/2024
Ledion Liço: “Të qenit i famshëm ka qenë një dëm anësor, nuk e shoh famën si qëllim”!
Back to the Beginning 18:06 04/07/2024
Ledion Liço: “Arti dhe kultura nuk duhen parë si biznes”!
Back to the Beginning 18:04 04/07/2024
Një udhëtim në kohë me Ledion Liçon në “Back to the Beginning”!
Back to the Beginning 12:38 04/07/2024
Nga një profesion i detyruar u kthye në dashuri, historia e veçantë e fotoreporterit Roland Tasho!
Back to the Beginning 22:34 28/06/2024