Celebrities Film & Tv Magazine Showbiz

Sa kushton veshja e Julia Ilirjani në tapetin e kuq të Big Brother VIP?!

Top Albania Radio vjen live në Tapetin e Kuq në natën finale të “BBV”. Me intervista, foto dhe çdo detaj tjetër që të sigurohemi që të mos humbisni asgjë. Me Albana Ruçi që do të raportojë çdo ndodhi gjatë këtij eventi dhe në transmetim live në valët e Top Albania Radios me Elona Duron dhe Eni Shehun, kjo natë nuk duhet humbur.

E pyetur nga Albana Ruçi në Big Brother VIP – LIVE nga Tapeti i Kuq se sa kushton veshja e saj në këtë mbrëmje speciale, duke qenë se është një figurë me mjaft ndikim në botën e modës, Julia Ilirjani u përgjigj:

Po jo nuk dua ti them çmimet. Nuk dua se dëgjo. Të siguroj që kjo i kalon të gjitha çmimet. Më shtrenjtë nuk e di unë, por që vetëm kjo është 1700 dollarë. Këpucët pastaj janë edhe këto hyjnë ke ato 6, 7, 100.