Samir Mane: “Shisja qofte, hapa dyqanin e parë privat në Shqipëri”!
Ndryshe • 00:00 09/05/2024
Në emisionin “Ndryshe” me Salsano Rrapi, Visjan Ukcenaj dhe Adi Pojana ka qenë i ftuar biznesmeni Samir Mane. Ai është themeluesi dhe presidenti i Balfin Group, një grup investimesh me qendër në Ballkanin Perëndimor. Salsano Rrapi Visjan Ukcenaj Adi Pojana Samir Mane Dj Vini
Si asnjëherë më parë në emision, Salsano Rrapi vjen në një intervistë ekskluzive!
Ndryshe 19:00 26/06/2024
Gjithçka pa nivel që nuk dinit për Salsano Rrapi!
Ndryshe 18:55 26/06/2024
Nga atësia tek rëndësia e suportit bashkëshortor, Salsano Rrapi zbulon gjithçka për TAR!
Ndryshe 18:54 26/06/2024
12 profesionet e pabesueshme të Salsano Rrapit përpara aktrimit!
Ndryshe 18:51 26/06/2024
Cilin personazh nuk e ‘kurthuan’ dot moderatorët?!
Ndryshe 18:50 26/06/2024
Do të bëhet një lloj motivuesi si Grida Duma ose Ermal Mamaqi? Ja si përgjigjet Blendi Salaj!
Ndryshe 18:45 19/06/2024
Blendi Salaj: “Do hyja në BB VIP se shkoj në banjo përditë”!
Ndryshe 18:44 19/06/2024