Së shpejti mbahet Festivali i Filmit në Kanë, ja çfarë të presim!
@ the Movies • 00:02 06/04/2024
Edi na ka njohur me premierat më të fundit që po shfaqen këtë javë në Cineplexx. Ndër to është dhe filmi më i ri i momentit "Guxim", i cili ka sot premierën absolute. Po ashtu njihuni me disa informacione nga Festivali i Filmit në Kanë... Edi Hallaçi Dj XXL
Çfarë të rejash na presin nga kinematografia botërore në vijim…
@ the Movies 09:13 18/05/2024
Për fanatikët e “House of the Dragon”/Ja serialet që vijnë së shpejti pas të cilave do lini kokën!
@ the Movies 09:10 18/05/2024
“Legjenda e Bastunit” dhe jo vetëm, ja çfarë filmash të shihni në Cineplexx këtë javë!
@ the Movies 09:07 18/05/2024
Për të mos humbur asgjë, ja sugjerimet e filmave më të rinj të momentit!
@ the Movies 09:34 11/05/2024
Po bëjnë namin/Ja filmat e momentit që duhet t’i ndiqni me patjetër!
@ the Movies 09:17 04/05/2024
Histori me kryefjalë përndjekjen, të gjithë po flasin për “Baby Reindeer”…
@ the Movies 09:14 04/05/2024
Filma për këdo në familjen tuaj, ju njohim me premierat e fundit në Cineplexx!
@ the Movies 09:09 04/05/2024