Semi Jaupaj flet për këngën e saj të re dhe tregon banorin e saj të preferuar në BBV 3!
Live From Tirana • 13:51 24/02/2024
E ftuar ditën e sotme në emisionin Live From Tirana ishte Semi për të folur rreth këngës së saj të re dhe këngët që kanë pasur ndikimi në jetën e saj. Sigurisht nuk mund të linte pa komentuar pak dhe emisionin që ka mbërthyer shqiptarët pas ekranit Big Brother Vip 3!
Tradhtia, flirti e ftohja në marrëdhënie/Ja çfarë na tregon gjuha e trupit sipas Fon Ilias!
Live From Tirana 09:45 12/04/2024
“Të ngrejë dorën e të dalë vetë!”/Loja e banorëve të BBV në sytë e Artjon Bakajt!
Live From Tirana 09:43 12/04/2024
Artjon Bakaj për Egla Cenon: “E ka kuptuar se çfarë ndodh jashtë…”
Live From Tirana 09:41 12/04/2024
“Jepi pak Liamit nga burrëria jote…”/Kujt i drejtohet Artjon Bakaj?!
Live From Tirana 09:40 12/04/2024
Diferenca e moshës në një lidhje, Tea Dupi: “Marrëdhëniet janë interes…”
Live From Tirana 08:56 11/04/2024
“Një vetëkërkim më i thellë dhe personal…”/Dea Strica zbulon më shumë mbi krijimin e ri muzikor!
Live From Tirana 09:57 10/04/2024
Shfaqja “Nga Pafajësia në Pafajësi” me një mesazh të rëndësishëm, ja çfarë të presim!
Live From Tirana 09:50 10/04/2024