Shpat Kërleshi: “Luizi nuk bën strategji, por kopjon”!
Pardon My French • 17:51 16/03/2023
I ftuar në këtë episod të ‘Pardon My French’ ishte ish- banori i ‘Big Brother VIP Albania’, Shpat Kërleshi. Ai nuk ka ngurruar t’ju përgjigjet pyetjeve të Jonidës dhe Elonës lidhur me eksperiencën e tij brenda shtëpisë dhe jo vetëm. Shpat Kërleshi Jonida Aliçkolli Elona Duro Dj Ankloe
“Xhelozi dhe intriga, po nuk më plas”, për kë e ka fjalën David Dreshaj?
Pardon My French 21:20 23/05/2024
Ekskluzivisht për TAR: David Dreshaj zbulon bashkëpunimin e parë me një artiste femër!
Pardon My French 21:19 23/05/2024
Fjorentina Halili: “Karakteri i Heidit si burrë, menefregiste”!
Pardon My French 20:46 23/05/2024
Nga tensioni mes Eglës dhe Meritonit tek intervista ekskluzive e David Dreshaj! – PMF 23/05/2024
Pardon My French 18:53 23/05/2024
Arbër Çepani zbulon fantazinë erotike me Jennifer Lopez!
Pardon My French 18:43 16/05/2024
Juli apo Meritoni? Cili e meriton finalen?
Pardon My French 18:37 16/05/2024
Julka: “Egla lë për të dëshiruar, Graciano ka shkelur linjat e shoqërisë”!
Pardon My French 16:56 16/05/2024