“Shpresojmë për më shumë klikime”, Vin Veli zbulon gjithcka mbi këngën e re!
Pardon My French • 21:31 25/05/2023
I ftuar në emisionin “Pardon My French” nëpërmjet një lidhje telefonike ka qenë Dj Vin Veli. Ai ka zbuluar më shumë rreth projektit më të ri në bashkëpunim me Altin Shirën dhe Young Zerka i cili quhet “Sikur Ta Dije”. Jonida Aliçkolli Elona Duro Vin Veli Dj Ankloe
Gjithçka që duhet të dini mbi divorcin e Besit dhe Xhensilës!
Pardon My French 20:51 13/06/2024
3 benefitet shëndetësore që vijnë nga seksi!
Pardon My French 20:51 13/06/2024
Françeska Rustem ka diçka për t’i thënë Cindy Marinës!
Pardon My French 20:05 13/06/2024
“Nuk kam asnjë ndërhyrje”, Françeska Rustem përgënjeshtron komentet negative!
Pardon My French 20:05 13/06/2024
Miss Universe Albania: “Një femër nuk është e bukur nëse nuk ka vetëbesim!
Pardon My French 20:04 13/06/2024
Nga divorci i Besit dhe Xhensilës te intervista ekskluzive e Miss Universe Albania,Françeska Rustem!
Pardon My French 19:08 13/06/2024
Ekskluzive për TAR/ Stresi zbulon bashkëpunimet kombëtare dhe ndërkombëtare në albumin e radhës!
Pardon My French 19:09 06/06/2024