Shpulla virale që ka marrë nga Driloni/ Lorenc Kaja dhe personazhi i tij i luhatshëm në filmin “Guxim”!
TAR Exclusive • 18:41 06/04/2024
Lorenc Kaja, një ndër aktorët më të njohur në kinematografinë shqiptare, është një nga anatgonistët në filmin më të ri "Guxim", Premiera Absolute e të cilit u mbajt më 5 Prill në Cineplexx TEG. Me një intervistë ekskluzive për TAR me Albana Ruçin, ai na tregoi disa detaje më shumë nga realizimi i këtij projekti. Albana Ruçi Lorenc Kaja
Edvin Mustafa për rolin e tij në film: “Rrallë herë të qëllon që të luash veten në disa etapa”!
TAR Exclusive 00:00 18/05/2024
Kostumografja Stela Laknori tregon për kthimin pas në kohë të personazheve dhe historinë pas tyre!
TAR Exclusive 00:00 18/05/2024
“Këndvështrim ndryshe i ardhjes së komunizmit”/ Aktori i mirënjohur Vasjan Lami flet për LEB!
TAR Exclusive 00:00 18/05/2024
“Film që t’i mbijetojë kohës”/ Regjisori Xhoslin Rama sjell historinë e veçantë shqiptare në kinema!
TAR Exclusive 00:00 18/05/2024
Një ndër aktoret më të vogla të filmit “Legjenda e Bastunit”, Emel Braçja ndër talentet më premtues!
TAR Exclusive 00:00 18/05/2024
Promovimi i talentëve të rinj/ Nikoll Prendi vjen me rolin e veçantë në “Legjenda e Bastunit”!
TAR Exclusive 00:00 18/05/2024
“I ngarkuar emocionalisht…”/ Doris Murati dhe roli i saj protagonist në “Legjenda e Bastunit”!
TAR Exclusive 00:00 18/05/2024