Horoskopi Lifestyle

Si janë demat në raportet miqësore dhe ato romantike?!

Demi është kushdo që ka ditëlindjen midis 20 prillit dhe 20 majit. Demi është e dyta nga 12 shenjat astrologjike. Nga katër elementët e zodiakut (ajri, toka, zjarri dhe uji), Demi është një shenjë e tokës. Demi njihet si inteligjent, i besueshëm, punëtor, i përkushtuar dhe kokëfortë. Por ka më shumë për Demin sesa duket në sy. Zbuloni çfarë të prisni nga një personalitet Demi në marrëdhëniet romantike dhe platonike.

Mund të vini bast se një shenjë e zodiakut me Venusin (perëndeshën e dashurisë) si planetin e saj dominues nuk do t’i shmanget romancës. Për shkak të dashurisë së Demit për përsosmërinë, nevojës për stabilitet dhe rezistencës ndaj ndryshimit, ata nuk do të nxitojnë në një marrëdhënie me askënd.

Jo, partnerët e tyre duhet të jenë diçka spektakolare. Megjithatë, sapo një Dem ju ka zgjedhur, natyra e tyre besnike dhe e vërtetë do të thotë se ata janë në të për një kohë të gjatë. Nëse jeni Demi në lidhje, përpiquni të mos bini në grackën e kërkimit të përsosmërisë dhe sigurohuni që të shijoni të mirën tuaj ashtu siç janë në momentin aktual.

Si miq, ata janë të besueshëm dhe të mirë. Ata nuk do të mashtrojnë kurrë në një ndeshje ose nuk do t’ju gënjejnë për atë pulovër që mendoni se duket bukur, por në fakt ju bën të dukeni si një marshmallow i lagur. Pra, duket se një Dem është mjaft i mirë si partner apo mik, ndaj konsiderojini tiparet dhe veçoritë e mësipërme.