Lifestyle

Si të dalloni një peshore në një turmë?!

Po ju sjellim disa nga karakteristikat e peshoreve. Sipas yjeve, ju mund ta dalloni një peshore mes një turme njerëzish, pasi ajo veçon me sharmin e saj, inteligjencën por edhe lëvizjet. Megjithatë, nëse e keni ende të vështirë, karakteristikat e mëposhtme do t’ju ndihmojnë.

Pamja fizike e këtyre njerëzve mund të kërkojë pothuajse po aq përqendrim sa personaliteti. Nuk ka asgjë të tillë si një tipar tipik i peshores, përveç nëse është zbehja e Venusit. Karakteristikat e peshores janë pothuajse gjithmonë të barabarta dhe të ekuilibruara mirë.

Personat e shenjës së peshores urrejnë të jenë të pasjellshëm dhe i duan njerëzit, por urrejnë turmat e mëdha. Ashtu si pëllumbat e paqes, ata qarkullojnë duke ndërmjetësuar dhe duke ndalur debatet. Peshoret janë jashtëzakonisht inteligjente. Në të njëjtën kohë, ata janë tepër naivë. Nga njëra anë arrijnë të kuptojnë gjithçka me sy, janë të mprehtë dhe të shkathët, por nga ana tjetër bëhen naivë sepse besojnë tek mirësia e të tjerëve. Kur tregohen më shumë naivë?! Kur bien në dashuri.

Ju kurrë nuk do të takoni një peshore që nuk ka një buzëqeshje si një re e butë dhe e bardhë. Ajo buzëqeshja e Venusit mund të shkrijë një copë çokollate në njëzet hapa. Padyshim, buzëqeshja është një nga pikat më të forta të peshoreve.