Celebrities Fashion

Si Keanu Reeves shpiku kostumin e rastësishëm!

Keanu Reeves zë një vend të rrallë në botën e të famshëmve. Ndryshe nga shumë bashkëmoshatarë të tij tejet të ekspozuar të Hollywood-it, ai gëzon një lloj ekzistence enigmatike dhe ka një reputacion të pa cënuar për të qenë një person vërtet i mirë. Reeves është lloji i personazhit të famshëm që udhëton në metro në Nju Jork dhe i ofron vendin e tij një gruaje që mban një çantë të madhe. Ai është djaloshi që mund të tërheqë vëmendjen duke mos bërë asgjë më shumë se të ulet në një stol dhe të shijojë një sanduiç ndërkohë që duket tepër i mërzitur. Ai që përmbahet të mos afrohet shumë me gratë me të cilat është fotografuar. Provat që tregojnë njerëzimin dhe mirësinë e Reeves janë të lehta për t’u gjetur.

Dy vjet më parë, “The New Yorker” botoi një artikull me titull “Keanu Reeves është shumë i mirë për këtë botë”. Një prani e qetë dhe medituese në vorbullën paksa të dhimbshme të tokës së të famshme, dinjiteti i qetë i Reeves dhe pafajësia e tij është për t’u marrë shembull.

Pra, duhet thënë se është stili i tij. Në një industri ku ekipet e stilistëve dhe asistentëve përgatisin dhe parapërgatitin veshjet e yjeve deri në masën që ato mund të futeshin në kuti dhe të vendoseshin në raftet e Toys “R” Us, Reeves ofron diçka krejtësisht më të thjeshtë, veshjen e tij të një kostum të rastësishëm. , të cilën ai e ka veshur në variacion të një teme për tre dekadat e fundit.

Kjo nuk do të thotë se Reeves nuk ka ndihmë nga departamentin i modës sepse ai realisht ka. Ai ka punuar me të njëjtën stiliste, znj. Jeanne Yang, e cila ka punuar gjithashtu me zotërinjtë Jason Momoa, Jamie Dornan dhe Regé-Jean Page, që nga “The Matrix”, filmi origjinal i vitit 1999. Kjo është ndoshta arsyeja pse ai ka arritur të ruajë një qëndrueshmëri të tillë shumë të rehatshme.

Rezultati i punës së tyre së bashku gjatë viteve është shpesh i thjeshtë, por efektiv, një xhaketë sportive e veshur me një bluzë me jakë të hapur dhe herë pas here me jakë V, me ngjyra neutrale dhe disa pantallona ose xhinse të përshtatura. Ndonjëherë, Reeves do ta përmbyllte këtë pamje me një kapelë. Ai vesh smoking herë pas here në tapetin e kuq, sigurisht, por kryesisht, ajo që vesh është më shumë një kombinim i tij. Siç vuri në dukje një kopertinë e “GQ” në vitin 2019 për aktorin: “Çdo brez ka Keanu Reeves-in e vet, përveçse Keanu Reeves i çdo brezi është ky Keanu Reeves.”

Pamja e tij e provuar dhe e testuar e kostumit të rastësishëm nuk është gjithashtu shumë larg asaj që ai ka veshur si Neo në “The Matrix Resurrections”, i cili do të dalë këtë javë. Ndonëse personazhi i librit të mbyllur dhe dashamirës i Neo ka qenë gjithmonë mjaft mirë me mënyrën se si Reeves perceptohet në jetën reale, pamja e tij në filmin e ri është praktikisht e padallueshme nga ajo që aktori do të vishte çdo ditë me ngjyra të errëta, një pallto, një xhaketë, një T-shirt dhe shtimi i një kapele të zezë, të gjitha duken si Keanu i përditshëm.

Në përgjithësi, gjëja që është ideale në lidhje me kostumin e rastësishëm të aktorit është se funksionon, pavarësisht nga rasti, pavarësisht nga koha. Kjo është ajo në të cilën aktori dukej më së miri 30 vjet më parë, është ajo në të cilën duket më mirë tani, dhe mund të jetë ajo që duket më mirë në 30 vjet në të ardhmen, kur veshjet tona do të jenë zhytur në metaverse. Megjithatë, derisa të ndodhë kjo, kostumet casual të Keanu-t janë trendi pa trend që do të ndjekim me kënaqësi gjithmonë.