“Social Top 5” rikthehet me ndryshime të mëdha… Ja cili VIP kryeson këtë herë!
Live From Tirana • 08:56 23/09/2023
“Social Top 5”, një rubrikë e emisionit “Live From Tirana” që sjell vëmendjen tek personazhet e famshëm, qofshin ata shqiptarë apo të huaj. Teksa të gjithë jemi gjithë sy e veshë se çfarë postojnë yjet në rrjete sociale, kjo ndikon dhe tek numri i tyre i ndjekësve në Instagram. Por cilët janë ish-banorët e shtëpisë së “BBV” që kanë spikatur në Instagram? Redi Roshi Wizii Dj
“E njeh psikopatinë e saj dhe di ta përdor aty…”/Zhaklina Gjolla analizon lojën e Eglës në “BBV”!
Live From Tirana 18:13 02/03/2024
Cilit prej banorëve të “BBV3” i është rritur më tepër numri i ndjekësve në Instagram?!
Live From Tirana 18:12 02/03/2024
Sa e dëmshme është mungesa e një jete aktive seksuale, flet Zhaklin Lekatari!
Live From Tirana 13:36 01/03/2024
Tea Dupi tregon më shumë për festat e divorcit!
Live From Tirana 13:34 29/02/2024
Trajnerja e shëndetit, Adja Angjeli jep këshillat e nevojshme për problemet hormonale!
Live From Tirana 12:54 28/02/2024
Shenjat e zodiakut të çifteve të krijuara brenda “BBV”, flet në TAR Xhiliola Lamaj!
Live From Tirana 12:53 28/02/2024
“Janë çift loje, jo i vërtetë…”/Marrëdhëniet romantike brenda “BBV3” komentuar nga Neda Balluku!
Live From Tirana 18:20 27/02/2024