Starton “Paso Euro 2020” në “TAR”. Denisi dhe Albana ju zbulojnë rrugëtimin 1-mujor të futbollit.
Pasó – Euro 2020 • 14:54 12/06/2021
Në një maratonë nga ora 20:00 deri në 21:00, çdo ditë, Denisi dhe Albana do të sjellin rezultatet e ndeshjeve, ngjarjet më interesante dhe komentojnë ata që do jenë në vëmendjen e të gjithëve përgjatë këtij muaji. Denis Dyrnjaja Albana Ruçi Endri Kaçaçi Dj Ankloe
Dëgjuesit e TAR shprehin lumturinë për fitoren e Italisë dhe zhgënjimin nga humbja e Anglisë!
Pasó – Euro 2020 17:20 13/07/2021
Adrian Civici në episodin e fundit të “Paso Euro 2020”: “Pa Mancini-n, një skuadër si Italia zor se kishte për të fituar!”
Pasó – Euro 2020 17:13 13/07/2021
Redi Jupi në episodin e fundit të “Paso Euro 2020”: “Për sa kohë janë Ronaldo dhe Messi lojtarë…”
Pasó – Euro 2020 17:07 13/07/2021
Finalja “Itali-Angli”, Marin Mema tregon në “Paso Euro 2020” se është i palëkundur për…
Pasó – Euro 2020 20:06 12/07/2021
Arben Manaj zbulon se 100 tifozë tentuan të thyejnë barrierat e stadiumit!
Pasó – Euro 2020 17:00 12/07/2021
Jul Deda dhe Edi Oga në një përballje, Itali vs Angli?
Pasó – Euro 2020 19:00 09/07/2021
Fioralba Dizdari për ‘Paso Euro 2020’: “Më pëlqejnë sulmuesit e Italisë!”, Albana Ruçi, Denis Dyrnjaja
Pasó – Euro 2020 20:50 08/07/2021