Stomatologia Arisa Bidaj: “Ja sa tregon buzëqeshja për personalitetin tonë…”
Live From Tirana • 09:00 31/01/2023
E ftuar në “Live From Tirana” ka qenë stomatologia Arisa Bidaj. Ajo na ka folur më shumë mbi shëndetin oral në përgjithësi, por dhe mbi lidhjen e buzëqeshjes me personalitetin tonë. Stenaldo Mëhilli Arisa Bidaj Wizii Dj
“Anonimi i Venedikut”, shfaqja teatrale që bën bashkë në skenë dy prindërit aktorë dhe vajzën e tyre!
Live From Tirana 08:51 29/05/2024
Datat më të rëndësishme astrologjike në qershor, Afërdita Zaja zbulon gjithçka!
Live From Tirana 08:49 29/05/2024
“Bëj diçka e mos rri si pemë”/Elton Tozaj ka një këshillë për ish-banorët e BBV3!
Live From Tirana 13:21 28/05/2024
“E çmitizoi burrin…”/Si e pa Elton Tozaj fitoren e Egla Cenos?!
Live From Tirana 13:20 28/05/2024
Si e parashikoi Elton Tozaj se BBV3 do ta fitonte Egla Ceno: “U hodh në xhungël dhe mbijetoi!”
Live From Tirana 09:06 28/05/2024
Serotonina, si të nxisni prodhimin e hormonit të lumturisë sipas nutricionistit Altin Joka!
Live From Tirana 08:55 28/05/2024
Ligji i parë në botë për AI, Brenton Bënja: “Ja profesionet që rrezikohen…”
Live From Tirana 08:42 25/05/2024