Surpriza e “S’e Kam me Ty” në kuadër të 100 ditëve në shtëpinë e “BBV3”!
S'e Kam me Ty • 21:53 19/04/2024
Në lumin e programeve televizive dhe ‘qyfyreve’ të tyre frymëzuar nga cikli ‘Mai Dire’ i Mediaset – tre emra të njohur të radios & TV në Shqipëri vijnë me një program ku komentohen perlat nga programet që njihni dhe nuk i njihni, që i keni parë ose me shumë gjasa jo, xhanëm me kaq sa janë kjo është e pamundur… Një emision nga Jonida Aliçkolli, Elios Shuli dhe Lei Kraja, çdo të enjte në Top Albania Radio. Rozi Kostani Jonida Aliçkolli Elios Shuli Lei Kraja
“Mariza nxorri brekët duke kërkuar zarfin me para”, ‘Irini’ demaskon realitetin e showbiz-it!
S'e Kam me Ty 18:32 21/06/2024
“E kam nisur me një blog”! / Rëndësia e këmbënguljes sipas Kristi Gongos!
S'e Kam me Ty 18:31 21/06/2024
“Më dilnin fëmijët në ëndërr”, Kristi Gongo zbulon profesionet më të vështira për ‘Punë pa Teka’!
S'e Kam me Ty 18:30 21/06/2024
“Kam punuar shitëse, kamarjere…”/ Kristi Gongo kujton hapat e parë të karrierës në “S’e Kam me Ty”!
S'e Kam me Ty 18:29 21/06/2024
Nuk do ta besoni emrin e vërtetë të Meri Shehut!
S'e Kam me Ty 18:27 21/06/2024
RIta Petro: “Pa dashurinë, nuk do kisha karrierë”!
S'e Kam me Ty 16:09 17/06/2024
“Do pranosh të të prek me dorë, ose nuk do të të botohen poezitë”, për kë e ka fjalën Rita Petro?
S'e Kam me Ty 16:07 17/06/2024