“Ta futi dhe Nita dhe Dea”, Arbër Hajdari ja plas në fytyrë Shpatit!
S'e Kam me Ty • 16:59 18/03/2023
Në lumin e programeve televizive dhe ‘qyfyreve’ të tyre frymëzuar nga cikli ‘Mai Dire’ i Mediaset – tre emra të njohur të radios & TV në Shqipëri vijnë me një program ku komentohen perlat nga programet që njihni dhe nuk i njihni, që i keni parë ose me shumë gjasa jo, xhanëm me kaq sa janë kjo është e pamundur… Jonida Aliçkolli Elios Shuli Lei Kraja DJ Ankloe
RIta Petro: “Pa dashurinë, nuk do kisha karrierë”!
S'e Kam me Ty 16:09 17/06/2024
“Do pranosh të të prek me dorë, ose nuk do të të botohen poezitë”, për kë e ka fjalën Rita Petro?
S'e Kam me Ty 16:07 17/06/2024
“Kisha pikturuar një zemër tek…”, Rita Petro zbulon sekretin e një marrëdhënie të shëndetshme!
S'e Kam me Ty 16:05 17/06/2024
“Nuk jam dakord që Xhensila merr gocën në koncerte”, moderatorët komentojnë ndarjen e vitit!
S'e Kam me Ty 16:03 17/06/2024
Lei Kraja: “Meritoni ishte shumë i karikuar ditën që xhiroi me Borën”!
S'e Kam me Ty 15:53 17/06/2024
“Do të pranosh që unë të të prek ose…”/Rita Petro tregon rastin e ngacmimit në fillimet e karrierës…
S'e Kam me Ty 19:14 14/06/2024
Meri Shehu “merr flakë” në studio!
S'e Kam me Ty 12:05 08/06/2024