Celebrities Film & Tv Gossip

Të sjellësh ‘në jetë’ aktorët që kanë ndërruar jetë duke qenë sozia e tyre në jetën reale!

T’u bësh homazhe personaliteteve të mëdha duke bërë filma kushtuar atyre është një mënyrë elegante për t’i sjellë në jetë dhe për t’u siguruar që askush të mos harrojë trashëgiminë e tyre. Disa aktorë madje duken tamam si homologët e tyre të jetës reale, duke i bërë filmat shumë më të veçantë dhe emocionues. Këta të famshëm nuk janë as vëllezër e motra me figurën historike që portretizuan, por ne na bënë të mbyllnim sytë dy herë për t’u siguruar që nuk janë i njëjti person. Njihuni me ta:

1. Michael Douglas si Liberace në “Behind The Candelabra”

2. Sherilyn Fenn si Elizabeth Taylor në “Liz: The Elizabeth Taylor Story”

3. Chris Hemsworth si James Hunt në “Rush”

4. Madonna si Eva Peron në “Evita”

5. Ben Kingsley në rolin e Mahatma Gandhi në “Gandhi”

6. Andre 3000 si Jimi Hendrix në “Jimi: All Is By My Side”

7. Will Smith si Muhamed Ali në “Ali”

8. Jamie Foxx si Ray Charles në “Ray”

9. Demetrius Shipp Jr. si Tupac Shakur në “All Eyez On Me”

10. Reese Witherspoon dhe Joaquin Phoenix si June Carter Cash dhe Johnny Cash në “Walk The Line”