Celebrities Film & Tv Magazine Showbiz

“Ti shko kërkoji llogari Ilnisës”/ Meritoni i drejtohet Françeskës: Kujdes mos shkrihesh karamele!

Meritoni dhe Françeska kanë debatuar me njëri-tjetrin gjatë kohës që qëndronin në fermë. Prej disa ditësh ata kanë replikuar për situata të ndryshme në shtëpi. Meritoni i tha Françeskës se ajo nuk ka talente, ndërsa më pas ajo i tha që nuk i jep atij llogari.

Françeska: Unë jam në rregull për vete, nuk kam nevojë as për Meriton, as për studio e as për asgjë. E di sa talente kam unë.

Meritoni: Sa talente ke ti?

Françeska: Ti numëroj unë talentet e mia pa merak.

Meritoni: Ti nuk ke talent.

Françeska: Nuk ka njeri në këtë shtëpi pa talent. Ne të gjithë jemi futur këtu sepse kemi talën për diçka. Por unë nuk të jap llogari ty.

Meritoni: Vetë fakti që të kanë zgjedhur do të thotë që ke talent.

Françeska: Ti shko jepi llogari Ilnisës. Unë erdha këtu për të ikur nga ty ti më vjen mbrapa.

Meritoni: Hajde këndo ndonjë këngë këtu. Hajde karamele, po kujdes se mos shkrihesh.