Tech

Truket e iPhone për zërin dhe fotot të cilët vetëm fansat e vërtetë të Apple i dinë!

Njerëzit po gjejnë vazhdimisht mënyra të reja për të përfituar më shumë nga iPhone i tyre. Qofshin truket me fotografi apo këshilla për kursimin e baterisë, ka të gjitha mënyrat për ta çuar pajisjen tuaj në nivelin tjetër. TikToker Techboi ka zbuluar tre hake të mahnitshme që duhet të dini për të përfituar edhe më shumë nga iPhone juaj.

Dërgoni me lehtësi imazhe në internet te miqtë

Nëse shihni një imazh në Google ose kudo tjetër për një çështje të caktuar që dëshironi të dërgoni, nuk ka nevojë ta shkarkoni atë. Kjo është rruga e gjatë me të cilën janë mësuar shumë prej nesh. Nëse e mbani imazhin poshtë me një gisht dhe më pas përdorni dorën tjetër për t’u kthyer në WhatsApp ose iMessage, mund ta tërhiqni imazhin menjëherë.

Gjeni titullin e një kënge super shpejt

Nëse përdorni ndonjëherë Shazam për të identifikuar këngët, do ta kuptoni frikën e hapjes së aplikacionit mjaft shpejt përpara se të mbarojë pjesa që dëshironi të gjeni. Dhe megjithëse mund të pyesni Siri-n, ky nuk është një opsion nëse muzika është shumë e lartë. Në vend të kësaj, mund të përdorni shpejt një buton të veçantë në panelin e kontrollit të iPhone. Mund ta shtoni butonin duke shkuar te “Settings”, më pas ” Control Panel” dhe trokitni lehtë mbi ikonën + pranë “Music Recognition”. Më pas, herën tjetër kur dëgjoni një këngë që dëshironi të dini titullin e saj, thjesht rrëshqitni poshtë dhe trokitni lehtë mbi butonin.

Bëjeni altoparlantin tuaj më të lartë

Nëse mendoni se altoparlantët e integruar të iPhone nuk janë mjaftueshëm me zë të lartë, ekziston një mënyrë për t’u dhënë atyre një komandë për ta përmirësuar.

  1. Shkoni te Settings dhe gjeni opsionin Music.
  2. Zgjidhni opsionin EQ dhe selektojeni në opsionin Late Night dhe kjo mund t’ju ndihmojë.