Celebrities Film & Tv Showbiz

U përball me COVID-19 dhe kancerin e sistemit limfatik njëkohësisht, si është gjendja shëndetësore e Jeff Bridges?!

Në një intervistë të sinqertë, aktori i Hollivudit Jeff Bridges zbuloi më shumë detaje dhe informacione mbi shëndetin e tij, duke ndarë lajme pozitive në lidhje me tkurrjen e konsiderueshme të tumorit të tij, ndërsa pranon sfidat me të cilat u përball gjatë shërimit të tij nga COVID-19.

Bridges zbulon se gjatë xhirimeve të “The Old Man”, ai nuk ishte plotësisht në dijeni të tumorit që fshihej brenda trupit të tij. Megjithatë, ai tregon me gëzim se tumori i tij është zvogëluar që atëherë në madhësi. Ky përparim i jashtëzakonshëm i atribuohet trajtimit të tij të vazhdueshëm. Veçanërisht, Bridges kishte shpallur publikisht diagnozën e tij të limfomës në tetor 2020.

Ndërsa regresioni i tumorit solli lehtësim, rikuperimi nga COVID-19 rezultoi të ishte një proces më i ndërlikuar dhe i zgjatur. Aktori ishte infektuar me virusin teksa tashmë po trajtohej për kancerin, duke vendosur në vëshitrësi të konsiderueshme në sistemin e tij imunitar.

Duke diskutuar gjendjen e tij mendore, Bridges pranon se fillimisht dyshoi në aftësinë e tij për t’u kthyer në punë, duke menduar mundësinë e largimit përgjithmonë. Me kalimin e kohës, perspektiva e tij pësoi një transformim, i përforcuar nga një ndryshim i ngjashëm në mentalitet që e ndihmoi atë të përballej me betejën e tij COVID-19. Ai e kuptoi se shërimi i tij përfaqësonte një dhuratë të jashtëzakonshme, një mundësi për të përqafuar sërish jetën.

Nuk e mendoja se do të punoja më kurrë, vërtet, kështu që në fillim thashë: “Epo, do të shohim”. Por përfundimisht ajo u bë, ‘Ndoshta mundem’. Më duhet të pranoj se kisha ende frikë të kthehesha në punë.

Ky ndryshim i perspektivës e ndihmoi atë të lundronte në pasiguritë dhe frikën, duke e frymëzuar atë të rikthehej në botën e kinematografisë.