Udhëto i sigurtë! – Fol me Anila Hoxhën 30/12/2023
Fol • 21:10 30/12/2023
Në sfidën e madhe të quajtur jetë gjithkush rrëzohet ama të paktë janë ata që refuzojnë të mposhten. I pafati është fatlum kur lufton për të drejtën e tij, viktima është hero kur në pah del ajo çfarë është e vërtetë. Ky podcast është i bazuar në histori reale, rrëfyer nga vetë protagonistët. *Podcast-i është pjesë e projektit që mbështetet financiarisht nga Zyra e Marrëdhënieve me Publikun e Ambasadës së SH.B.A. në Tiranë .Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it /ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.
Odisea e Pensionistëve! – Fol me Anila Hoxhën 27/01/2024
Fol 20:35 30/03/2024
Nga robëria ndaj varësisë e deri tek relapset, Andrin Tahiri ka një mesazh për rininë shqiptare!
Fol 20:02 26/02/2024
Shefi i Antidrogës Rezar Velmishi: “Ata që janë përdorues, kryesisht janë edhe shpërndarës”!
Fol 20:00 26/02/2024
Gjyqtari i lartë z. Sandër Simoni zbulon grupmoshën më të rrezikuar ndaj varësisë!
Fol 19:57 26/02/2024
“Një zanafillë që nuk ka fund”, historia shokuese e varësisë treguar nga një përdorues!
Fol 19:53 26/02/2024
Thuaji jo drogës! – Fol me Anila Hoxhën 24/02/2024
Fol 20:53 24/02/2024
Në kërkim të drejtësisë! – Fol me Anila Hoxhën 27/01/2024
Fol 11:31 28/01/2024