“Ups”, Katerina Trungu bëhet lëmsh!
S'e Kam me Ty • 22:44 03/02/2023
Në lumin e programeve televizive dhe ‘qyfyreve’ të tyre frymëzuar nga cikli ‘Mai Dire’ i Mediaset – tre emra të njohur të radios & TV në Shqipëri vijnë me një program ku komentohen perlat nga programet që njihni dhe nuk i njihni, që i keni parë ose me shumë gjasa jo, xhanëm me kaq sa janë kjo është e pamundur… Jonida Aliçkolli Elios Shuli Lei Kraja Roi DJ
Surpriza e “S’e Kam me Ty” në kuadër të 100 ditëve në shtëpinë e “BBV3”!
S'e Kam me Ty 21:53 19/04/2024
Nga paragjykimet tek sukseset, Rozi Kostani zbulon gjithçka!
S'e Kam me Ty 21:52 19/04/2024
‘Irini Qirjako’: “Do hedh në gjyq Olsa Muhametin”!
S'e Kam me Ty 21:51 19/04/2024
Lei Kraja: “Frederik Veseli është seksi, ia bëja me sy po nuk ma vari”!
S'e Kam me Ty 21:48 19/04/2024
Nga hajdutët e çadrave tek hajdutët e kasetave, moderatorët zbulojnë ç’kanë “vjedhur”!
S'e Kam me Ty 21:38 19/04/2024
Diola Dosti: “Në BB VIP duhet një banor që…”!
S'e Kam me Ty 19:58 12/04/2024
Diola Dosti zbulon detajet e lidhjes me Erolld Belegun!
S'e Kam me Ty 19:57 12/04/2024