Vajza që tradhtoi ushtarin…Barcaleta e javës në “Ndryshe”!
Ndryshe • 18:04 23/11/2022
Vajza e tradhtoi ushtarin por a e gjeni dot se çfarë ka ndodhur më pas? Ndiqni barcaletën e javës në "Ndryshe". Salsano Rapi Adi Pojana Dj Vini
“Është duke bërë lojë”, Belinda Dragot komenton banorët e BB VIP 3!
Ndryshe 10:48 29/02/2024
Belinda lë‘Trotuarin’, Manushi nevrikoset në telefon!
Ndryshe 10:42 29/02/2024
Belinda Dragot: “Shumë mundësi më janë dhënë nga bukuria, po mësove ta përdorësh…”!
Ndryshe 10:40 29/02/2024
Gazetari “kap mat” Timo Fllokon me…!
Ndryshe 10:38 29/02/2024
Fenomeni erotik mes ujkut dhe deleve!
Ndryshe 09:37 29/02/2024
“Tunduese…, Erjola po luan fort!“ Belinda Dragoti tregon nëse do të jetë pjesë e BBVIP!
Ndryshe 09:33 29/02/2024
Mosbindja civile ndaj seksit “rrëzon” Ramën nga posti!
Ndryshe 21:41 21/02/2024