Zhaklina Gjolla plas bombën: “Shkëndija të forta mes Romeos dhe Rozës…”
Live From Tirana • 11:29 18/04/2024
E ftuar në studion e “Live From Tirana” ka qenë gazetarja Zhaklina Gjolla, njëkohësisht edhe ish-banore e “Big Brother VIP 2”. Zhaklina ka folur më shumë mbi lojën e banorëve të këtij edicioni, por dhe dinamikat e fundit të ndodhura në shtëpi… Jerida Sakaj Zhaklina Gjolla Dj Danko
“Vajzat më të fuqishme…”/Zhaklina Gjolla: “Dua që këtë BBV ta fitojë…”
Live From Tirana 09:04 18/05/2024
Zhaklina Gjolla: “Do më pëlqente që në finale të shkonte…”
Live From Tirana 09:02 18/05/2024
“Bëri shumë zhurmë, por ka filluar të bëhet e bajatshme”/Me cilën banore e ka Zhaklina Gjolla?!
Live From Tirana 08:59 18/05/2024
Markat dhe shqiptarët, Gazmend Malo tregon si ka lindur ky fenomen në shoqërinë tonë!
Live From Tirana 08:56 18/05/2024
Shumë afër finales, ja çfarë po ndodh me ndjekësit në Instagram të banorëve të BBV3!
Live From Tirana 08:49 18/05/2024
Mesazhi i “Legjenda e Bastunit”/Amos Zaharia: “Të mësojmë të mos përsërisim gabimet e të kaluarës!”
Live From Tirana 08:53 17/05/2024
Bruno Shemsho për Romeon: “Petku i finalistit e ka bërë më të butë…”
Live From Tirana 09:37 16/05/2024