Zyrtarisht në sezonin e Shigjetarit/Ja si do të ndikojë tek shenjat në para, dashuri, seks…
Live From Tirana • 09:16 25/11/2023
I ftuar nëpërmjet një lidhje telefonike për “Live From Tirana” ka qenë astrologu Hysgen Dauti. Ai na ka treguar parashikimin e horoskopit për secilën nga shenjat e zodiakut. Ja se cilat janë më me fat dhe ato më me pak… Albana Ruçi Hysgen Dauti Danko Dj
“E njeh psikopatinë e saj dhe di ta përdor aty…”/Zhaklina Gjolla analizon lojën e Eglës në “BBV”!
Live From Tirana 18:13 02/03/2024
Cilit prej banorëve të “BBV3” i është rritur më tepër numri i ndjekësve në Instagram?!
Live From Tirana 18:12 02/03/2024
Sa e dëmshme është mungesa e një jete aktive seksuale, flet Zhaklin Lekatari!
Live From Tirana 13:36 01/03/2024
Tea Dupi tregon më shumë për festat e divorcit!
Live From Tirana 13:34 29/02/2024
Trajnerja e shëndetit, Adja Angjeli jep këshillat e nevojshme për problemet hormonale!
Live From Tirana 12:54 28/02/2024
Shenjat e zodiakut të çifteve të krijuara brenda “BBV”, flet në TAR Xhiliola Lamaj!
Live From Tirana 12:53 28/02/2024
“Janë çift loje, jo i vërtetë…”/Marrëdhëniet romantike brenda “BBV3” komentuar nga Neda Balluku!
Live From Tirana 18:20 27/02/2024